Over Smink Taxatie en Makelaardij

Over Smink Taxatie en Makelaardij

Smink Taxatie en Makelaardij is jouw NVM makelaar in Almere. Smink Taxatie en Makelaardij staat voor klantgericht, betrouwbaar en deskundig. Wat er ook speelt omtrent jouw woning of financiering, het is allemaal spannend. Je wilt graag gehoord worden, je verwacht goede service en wilt graag iemand met verstand van zaken.

 

Bij Smink Taxatie en Makelaardij zorgen wij ervoor dat jij bij ons niet het gevoel krijgt dat je één van de velen bent. Wij nemen de tijd voor jou en staan gedurende het hele proces naast je voor eerlijk advies. Door onze persoonlijke aanpak gaan wij gedreven en resultaatgericht voor jou aan de slag en is geen vraag te veel voor ons. Oftewel, bij ons staat de klant centraal en verdien jij een persoonlijke aandacht.

 

Schakel ons in voor:

Taxatie
Je kunt bij Smink Taxaties en Makelaardij terecht voor bestaande bouw taxaties (appartementen en woningen) en nieuwbouwtaxaties. Of je nu een taxatie nodig hebt voor het oversluiten van je hypotheek, verlagen van je risico-opslag of voor een verbouwing, wij regelen het voor je.

 

Verkoop
Onze prioriteit is om je vanaf het begint tot eind te ontzorgen gedurende het gehele verkoopproces. Smink Taxatie en Makelaardij is het fullservice NVM makelaarskantoor in Almere.

 

Aankoop
Een huis kopen is een grote aankoop, die vele van ons niet dagelijks doen. Om een weloverwogen beslissing te nemen in deze hectische markt staat Smink Taxatie en Makelaardij naast je gedurende de zoektocht naar jouw droomwoning.

 

Nieuwsgierig geworden naar een van onze diensten? Neem contact met ons op.

Smink Taxatie en Makelaardij is gevestigd in Almere DUIN in Almere Poort. Vanuit daar begeleiden wij aan- en verkopen in heel regio Almere en groot Amsterdam. Er is gekozen voor Almere DUIN omdat Daniëlle Smink daar zelf woont en de buurt heeft zien groeien en bloeien. Ook is het een fijne uitvalsbasis richting groot Amsterdam en Almere Buiten.

 

Taxeren doen wij conform de regels binnen een straal van 20km vanaf Almere DUIN.

Smink Taxatie en Makelaardij staat voor klantgericht, betrouwbaar en deskundig. Wat er ook speelt omtrent jouw woning of financiering, het is allemaal spannend. Je wilt graag gehoord worden, je verwacht goede service en wilt graag iemand met verstand van zaken.

 

Bij Smink zorgen wij ervoor dat jij bij ons niet het gevoel krijgt dat je één van de velen bent. Wij nemen de tijd voor jou en staan gedurende het hele proces naast je voor eerlijk advies. Door onze persoonlijke aanpak gaan wij gedreven en resultaatgericht voor jou aan de slag en is geen vraag te veel voor ons. Oftewel, bij ons staat de klant centraal.

 

Schakel ons in voor: