Over Smink

Daniëlle Smink

(Eigenaresse – Makelaar – Taxateur – RM RT)

Na het afronden van mijn studie Commerciële Economie ben ik begonnen als makelaar trainee bij een gerenommeerd makelaarskantoor in Amsterdam. De afgelopen jaren heb ik bij verschillende grote kantoren in zowel Amsterdam als Almere gewerkt als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en taxateur. Gezien mijn drive past het in lijn met mijn ambitie om Smink Taxatie en Makelaardij te beginnen.

 

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten en opdrachtgevers goed worden geholpen. Met mijn passie en enthousiasme voor het makelaarsvak ben je bij mij aan het juiste adres. Ik houd de lijnen kort en persoonlijk. Ik deel graag mijn expertise met jou, zodat jij alles in huis hebt om een weloverwogen beslissing te maken bij zowel de aankoop van een woning als de verkoop van jouw eigen woning.

 

Daarnaast kan je mij ook inschakelen wanneer je een gevalideerd NWWI taxatierapport nodig hebt.

Wist je dat je bij ons binnen 48 uur na de woningopname het taxatierapport ontvangt?

Smink Taxatie en Makelaardij is gevestigd in Almere DUIN in Almere Poort. Vanuit hier begeleid ik mijn aan- en verkopen. Ik heb gekozen voor Almere DUIN omdat ik het een bijzondere wijk vind, ik de buurt heb zien groeien en ik er zelf al een geruime tijd woon. Het is daarnaast een goede uitvalsbasis richting de rest van Almere en groot Amsterdam.

 

Taxeren doe ik conform de regels binnen een straal van 20km vanaf Almere DUIN.